FAQ

Wat is vapen?

Vapen is het inademen van een verdampte vloeistof via een elektronisch apparaat. De damp bevat gewoonlijk nicotine, smaakstoffen en andere chemicaliën.

Wat zijn de verschillende dampproducten?

Populaire termen voor vaping-apparaten zijn onder meer e-sigaretten, e-cigs, rookloze sigaretten, Juul, Puff Bar, vaporizers, vape, vape-pennen, mods, tanks, cigalikes, e-hookah en waterpijppennen. Deze variëren sterk in grootte, vorm en ontwerp. Sommige zien eruit als computerflashdrives of markeerstiften, terwijl andere omvangrijk en doosachtig zijn.

Kunnen tieners jonger dan 18 jaar legaal vapen en deze producten kopen?

Federale en staatswetten hebben de minimale wettelijke verkoopleeftijd voor tabaksproducten, inclusief vapen, verhoogd van 18 naar 21 jaar. 

Garandeert u mijn privacy?

Ja, we garanderen dat we klanten een veilige en betrouwbare online winkelervaring bieden, en we garanderen absolute privacy van klanten. Wij doen ons best om uw vertrouwelijkheid te waarborgen.

Mijn pakket is teruggestuurd naar de afzender, wat moet ik nu doen?

Trackinginformatie voor sommige klanten kan een bounce-to-sender-status tegenkomen. Dit zou betekenen dat het pakket niet kon worden afgeleverd en nu wordt teruggestuurd naar onze vestiging.

Hoe de bestelling wijzigen?

Uw bestelling kan gewijzigd worden totdat uw pakket verzonden wordt. Om uw bestelling te wijzigen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kunt u mij meer foto’s sturen van het gewenste model?

Natuurlijk kun je de link of de volledige naam van de producten naar de klantenservice sturen om meer foto’s te vragen.

Kan ik betalen met mijn VISA/Mastercard-kaart?

We moedigen mensen aan om Bitcoin en Western Union te gebruiken, maar we verwerken Paypal/Visa/MasterCards gedurende beperkte tijd. Als u de beschikbare optie niet hebt gevonden, kom dan een andere keer terug en neem contact op met de klantenservice.

Is uw website veilig?

We zullen u na uw bestelling een trackingnummer bezorgen, u kunt het pakket helemaal volgen. Maak u er dus geen zorgen over. Ook zijn alle persoonlijke gegevens die u op onze site gebruikt vertrouwelijk.